49_XD83xx_X83xxD_B_btyB_resize

 

 

Δελτίο Τύπου

Οι νέες τηλεοράσεις Sony BRAVIA 4K HDR έρχονται στην Ευρώπη

Απολαύστε την εμπειρία εντυπωσιακής ευκρίνειας και λεπτομέρειας 4K HDR, προσεχώς, μέσα από 5 σειρές και 10 μοντέλα τηλεοράσεων Sony BRAVIA.

Η Sony ανακοίνωσε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα πέντε νέων σειρών τηλεοράσεων 4Κ HDR: τις XD83, XD80, XD75, XD70 και SD80. Ιδανικές για μια μεγάλη γκάμα χώρων διαφόρων διαστάσεων και πελατειακών αναγκών, όλες οι τηλεοράσεις Sony BRAVIA 4K HDR προσφέρουν ανώτερης ποιότητας εικόνα 4Κ καθώς και αναβαθμισμένη μετατροπή από HD πηγές που φτάνει σχεδόν τα 4Κ. Με περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια pixels, οι τηλεοράσεις Sony BRAVIA 4K HDR προσφέρουν απίστευτη λεπτομέρεια και εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας παρέχοντας τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από τις Full HD. Οι ταινίες, οι τηλεοπτικές εκπομπές, οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο από το smartphone σας φαίνονται καλύτερα χάρη στο πρωτοποριακό 4K και τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Sony. Για παράδειγμα, η 4K X-Reality™ PRO παράγει εντυπωσιακή λεπτομέρεια με το μοναδικό αλγόριθμο βάσης δεδομένων δημιουργίας πραγματικότητας της Sony για οποιαδήποτε περιεχόμενο, όπως η μετάδοση τηλεοπτικών εκπομπών, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.

Οι καινούργιες τηλεοράσεις Sony BRAVIA 4K HDR έχουν συμβατότητα Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) και μπορούν να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται τις νέες προδιαγραφές βίντεο. Σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K Ultra HD, το HDR θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση, προσθέτοντας λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση. (Οι τηλεοράσεις XD75, XD70, και SD80 Sony BRAVIA 4K HDR θα αναβαθμιστούν ώστε να έχουν συμβατότητα HDR μέσω μιας ενημέρωσης προγράμματος λογισμικού στο άμεσο μέλλον.)

Και οι πέντε νέες τηλεοράσεις Sony BRAVIA 4K HDR υποστηρίζουν το λειτουργικό σύστημα Android TV της Google, διευκολύνοντας το streaming βίντεο, την πρόσβαση σε catch-up υπηρεσίες, ή τη χρήση της ως συσκευή για  βιντεοπαιχνίδια. To Android TV φέρνει στις τηλεοράσεις την πιο δημοφιλή κινητή πλατφόρμα στον κόσμο, προσφέροντας μία ειδικά σχεδιασμένη και διαισθητική εμπειρία ψυχαγωγίας. Οι λάτρεις της τηλεόρασης μπορούν να παρακολουθούν πετυχημένες σειρές και διαχρονικές ταινίες μέσα από τα Google Play™, Netflix, YouTube και άλλα. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μία τεράστια συλλογή από παιχνίδια και πρόσθετες εφαρμογές από το Google Play store απευθείας μέσα από την τηλεόραση. Και με το Google Cast™, οι χρήστες μπορούν να περάσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ψυχαγωγίας, όπως το Netflix ή το YouTube, από το Android τους ή την iOS συσκευή τους, το Mac ή το Windows υπολογιστή τους ή το Chromebook στην τηλεόραση.

 

Καινούργιες σειρές τηλεοράσεων Sony BRAVIA 4K HDR:

 

XD83

Μοντέλα 49 και 43 ιντσών

49_XD83xx_X83xxD_B_ccw_resize

XD80

Μοντέλα 55, 49 και 43 ιντσών

49_XD83xx_X83xxD_B_front_wall_resize

XD75

Μοντέλο 65 ιντσών

KD-65XD7504_ccw

XD70

Μοντέλα 55 και 49 ιντσών

KD-55XD7004_front_screenfill

SD80

Μοντέλο 50 ιντσών

 

Διαθεσιμότητα

Οι τηλεοράσεις XD83, XD80, XD75, XD70 και SD80 Sony BRAVIA 4K HDR θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καταστήματα λιανικής. Οι τιμές διαφέρουν ανά χώρα και κατάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τηλεοράσεις Sony BRAVIA 4K HDR:

http://www.sony.gr/electronics/tv/t/tv?type=4k_hdr

[i]

 

 

Share.

Perfect Image

Leave A Reply